Relaxeaza-te! Esti pe maini bune!

..

                 

Decalcomanie - Imprimare si personalizare pahare de sticla, cani, scrumiere, farfurii si alte obiecte din sticla sau ceramica

..

Daca doriti pahare de sticla personalizate, cani cafea, cesti espresso sau cappuccino, latiere,scrumiere , farfurii sau orice alte obiecte din sticla sau ceramica, atunci decalcomania este singurul procedeu care va poate garanta ca durabilitatea inscriptionarii este practic aceeasi cu a obiectului. Asta pentru ca vopseaua se fixeaza in stratul de suprafata al sticlei sau in glazura ceramicii. Nu se decoloreaza, culorile nu-si pierd din intensitate aboslut deloc, indiferent de modul de spalare sau de frecventa acesteia. Inscriptionarea este definitiva.

Decalcomania este folosita, in principal, pentru inscriptionarea produselor de sticla si ceramica. Designul poate avea mai multe culori si poate fi pozitionat pe orice parte a obiectului, indiferent de forma sau striatii. Singura cerinta este ca acestea sa reziste la temperature de pana la 550 de grade in cazul celor din sticla, si de pana la 700 – 800 de grade, in cazul celor din ceramica.

Pahare de sticla

Putem personaliza prin decalcomanie orice produs din sticla, de la pahare de apa cu sau fara picior, pahare de vin, de bere, ceai sau vin, pana la cele de whisky sau sampanie. Daca nu aveti paharele sau nu stiti de unde sa le luati, dati-ne un-email si va trimitem un catalog cu produsele furnizorilor nostri.

cesti | cani de ceramica & portelan

Putem imprima cesti pentru espresso, cafea, cappuccino, de orice dimensiune, cu tot cu farfurioara, cani pentru lapte sau ceai.Personalizarea acestor produse cu logoul tau va avea un impact semnificativ asupra imaginii si prezentarii in fata clientilor a afacerii tale. Astfel clientului tau ii va ramane intiparit in minte, pe langa produsul extraordinar pe care l-a consumat si imaginea canii imprimate cu logoul tau. Investitie minima cu efect de durata!

Produse HoReCa

Platouri din portelan, boluri, farfurii de diferite forme si dimensiuni, salatiere, castroane, sosiere si multe altele, toate pot fi imprimate cu logoul tau  sau orice text. Marile hoteluri, restaurante sau cafenele au inteles perfect notiunea de Brand, de aceea investesc continuu in imaginea lor .Asfel logoul afacerii lor se regaseste pe orice produs cu care clientul intra in contact, iar acesta cu siguranta nu va uita numele locatiei unde a fost servit si primit cu profesionalism.     Investeste in imaginea Brandului tau!

alte produse din sticla sau ceramica

Daca este din sticla sau ceramic atunci il putem personaliza cu designul imaginat de dumneavoastra. Pot fi scrumiere, frapiere, borcane, carafe, ceainice si multe altele.

Ce presupune procesul ...

In linii foarte scurte, decalcomania presupune, mai intai, imprimarea unei hartii speciale cu o vopsea speciala prin intermediul unei site similara cu cea folosita la serigrafie. Apoi designul este transferat pe produs cu ajutorul unei pelicule care se desprinde de foaie la contactul cu apa. Dupa aceea, produsul se “arde” intr-un cuptor special la temperaturi ridicate pentru ca designul sa intre, la propriu, in produs.

In timpul arderii, vopseaua se fixeaza in stratul de suprafata al sticlei ori al ceramicii, astfel incat durata de viata a imprimeului coincide practic cu durata de viata a obiectului pe care se realizeaza imprimarea.  Culorile se aleg pe baza scalei de culori standard insa reproducerea 100% a culorilor este practic imposibila, pentru ca temperatura de prelucrare modifica proprietatile de culoare ale vopselelor.

Fiindca e un procedeu ce se imparte in mai multi pasi si pentru care pregatirile sunt minutioase, de regula, nu personalizam unul sau doar cateva produse. Cantitatea minima incepe de la cateva zeci de bucati, in functie de complexitatea designului.

Cat costa ...

La calcularea pretului pentru personalizarea prin decalcomanie a produselor din sticla si ceramica, luam in considerare urmatoarele aspecte: cantitatea, dimensiunile designului si numarul de culori continute in acesta.  Apoi substratul, adica sticla sau portelan.

De aceea, pentru o cotatie corecta, e necesar sa ne furnizati aceste trei lucruri, eventual chiar un fisier cu designul pe care doriti sa-l imprimam pe produse.

Pentru a ne spune ce anume doriti si pentru o oferta de pret, contactati-ne pe e-mail  comenzi@serigrafiebt.ro  , la telefon 0231 562 276 sau 0749 978 659 | 0787 639 684 ori pe livechat ... 

PRODUSELE \ \  Daca nu aveti paharele, canile sau farfuriile ce urmeaza a fi imprimate, va putem aduce, la comanda, oricare din aceste produse. In acest caz, va putem oferi o cotatie de pret cu tot cu produs.