Colantare si inscriptionare auto, geamuri, vitrine si pereti

Echipa noastra va ofera servicii de colantare si inscriptionare la cele mai inalte standarde de calitate atat pentru geamuri, vitrine, usi de sticla sau pereti interiori cat si pentru masini: autoturisme, dubite, autobuze, etc. Folosim doar materiale de la producatori renumiti cum sunt ORACAL sau MACTAC iar echipa noastra insumeaza ani de experienta in domeniu.

Cat costa ...

Pe fiecare pagina din cele ale celor trei categorii de mai jos puteti vedea si de ce buget aveti nevoie pentru proiectul dumneavoastra. Asta ca sa va faceti o idee. Va recomandam insa ca de fiecare data, pentru a obtine o cotatie exacta de pret, sa ne contactati prin e-mail la office@serigrafiebt.ro sau comenzi@serigrafiebt.ro, telefon 0231.562.276 sau 0787.639.684 ori pe livechat in dreapta jos, spunandu-ne exact ce anume doriti. Va vom raspunde imediat cu o oferta.

IMPORTANT: Preturile pe care le veti vedea includ productia autocolantelor si, in cazul inscriptionarilor auto, aplicarea acestora. Pentru un calcul corect al costului, in functie de dorinta dumneavoastra, se pot adauga:

Manopera (montarea si aplicarea autocolantelor la sediul dumneavoastra) – 35 lei/mp + TVA

Executia grafica (daca nu aveti deja designul sau acesta nu e in format vectorial) – 30 lei/ora + TVA:

IMPORTANT: De asemenea, in momentul in care ne veti contacta va vom furniza si codurile de culori disponibile pentru folia si efectele pe care le veti alege.

colantare geamuri,vitrine si
usi de sticla

Fie ca doriti sa va promovati serviciile si produsele pe care le oferiti, fie ca doriti sa creati o atmosfera mai intima in interiorul spatiului dumneavoastra, colantarea este cea mai potrivita solutie. Atat prin prisma aspectului cat si al costurilor.
Echipa noastra va pune la dispozitie o gama larga de folii autoadezive, cat mai diverse, pentru care putem asigura atat productia si montarea cat si executia grafica …

colantare si decorare
pereti interiori

Scapa de traditionalii si perimatii pereti albi, decorandu-i! Indiferent de destinatia spatiului tau, comercial, publicitar ori rezidential, autcolantele de perete pot fi o alternativa moderna la care, poate, nu te-ai gandit niciodata. Pe noi ne-au cucerit.
E suficient sa va uitati la imaginea din stanga ca sa va convingeti de nelimitatele posibilitati pe care autocolantele de perete le ofera, transformand la propriu incaperea ...
Pentru o oferta de pret lasati-ne un mesaj cu ceea ce doriti pe e-mail la comenzi@serigrafiebt.ro sau office@serigrafiebt.ro sau pe livechat, in dreapta jos.

inscriptionari auto

Masinile companiei dumneavoastra pot fi mai eficiente, uneori, chiar decat un panou publicitar. Folosind autocolant special de la Oracal sau Mactac, echipa noastra va poate inscriptiona masinile folosind desinguri furnizate de dumneavoastra sau create de noi sub indrumarile dumneavoastra pentru ca rezultatul final sa coincida cu viziunea pe care o aveati la inceput.
Pentru detalii despre culori si preturi urmati linkul de mai jos...