media

FII FRESH SI COOL CU TRICOURILE ULTRA-USOARE!

Vara e cel mai tare sezon. Vara nu dormi. Vara inseamna vacante la mare si masini cu geamuri impinse in portiere. Dar e din ce in ce mai cald si nici macar tricourile nu mai fac fata. Mai sunt insa cateva …

Tricourile ultra-usoare au ramas ultimul bastion impotriva caldurii si a soarelui naucitoare ce contopeste contururile lucrurilor ca intr-o pictura in ulei. Ca sa vedeti diferenta, mai jos, am facut o scurta comparatie intre un tricou obisnuit si unul foarte subtire.


ASA CA, CE SUNT TRICOURILE ULTRA-USOARE?

Ce face diferenta? De unde vine numele?

Numele vine de la greutatea materialului. Un tricou normal, pe care poate unii din voi il poarta chiar in timp ce citeste acest text, are o grosime a materialului de aproximativ 160 -180 grame pe metru patrat. Sunt si de 180 sau chiar de peste 200 de g/m2. Aceasta diferenta de cateva zeci de grame poate nu pare prea importanta insa se simte imediat intr-o zi torida. Si mai mult decat atat, schimba si modul in care tricoul cade pe corp.

Tricourile clasice, cum e Gildan 5000L, pe langa faptul ca nu sunt chiar atat de racoroase, au o tinuta mai rigida tocmai din cauza grosimii materialului.

Tricourile ultra-usoare insa se aseaza altfel pe corp, dand impresia ca a fost facut pe comanda. Sunt extrem de confortabile. Anvil 391 si Anvil 392 sunt astfel de tricouri.

Asadar, tricourile ultra-usoare primesc mai multe bile albe pe timpul verii pentru ca sunt foarte subtiri fara insa sa poti vedea prin ele.


PERSONALIZARE FINA LA ATINGERE

Si personalizarea acestor tricouri iese mult mai fina. Fiindca sunt din bumbac 100%, pot fi inscriptionate prin discharge.

Acest proces face printul mult mai usor si mai fin la atingere, fiind extraordinar de confortabile. Alte tricouri ce se aseamana cu cele ultra-usoare in ceea ce priveste modul in care cad pe corp sunt tricourile triblend sau cele duoblend (bumbac, polyester si rayon sau bumbac si polyester). Acestea au inceput sa fie la moda in ultimii ani si inca sunt, pentru motivul de mai sus si pentru culorile vintage.

Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*