Folie pentru transfer termic decupabila la cutter plotter – autocolant

Posibilitatile sunt intrucatva limitate de numarul de culori si felul acestor culori din care e format designul pe care vreti sa-l imprimati. Transferul termic cu autocolant se foloseste pentru diverse mesaje, texte, numere ori logo-uri din putine culori sau chiar imagini stencil. Iar avantajele sale cele mai mari tin de durabilitate – de obicei, rezista la zeci sau chiar sute de spalari la temperaturi inalte (50 – 60 grade) fara a-si pierde din culoare – si de faptul ca acest autocolant poate personaliza atat materiale deschise cat si inchise la culoare.

Ca sa va dati seama de rezistenta, aflati ca majoritatea echipamentelor sportive din fotbalul profesionist  sunt inscpriptionate cu autocolant (numerele si numele de pe spatele jucatorilor sau cel al sponsorilor)

Cele mai populare sunt autocolantele din poliuretan, foarte subtiri, ce dau un aspect finalcauciucat. 

Insa varietetea autocolantelor existente pe piata ne dau posibilitatea sa facem inscriptionari cu diverse efecte mai deosebite:

          

                ASPECT CATIFELAT                                     ASPECT METALIC                         ASPECT IMITATIE FIBRA CARBON                    ASPECT LUCIOS                                                     

         

ASPECT CAUCIUCAT 3D                                     ASPECT CU SCLIPICI                            ASPECT 3D EXPANDABIL                 ASPECT FOTOLUMINISCENT                

Acestea sunt doar cateva din lucrarile pe care le putem realiza. Daca doriti sa iesiti din monotonia imprimeului obinuit cu autocolant si va doriti ceva mai special care sa sara in ochi si sa dea valoare in acelasi timp produselor dumneavoastra, atunci sigur veti gasi in cele de mai sus alegerea potrivita. Nu le putem pune pe toate fiindca am avea nevoie de cateva pagini doar cu pozele. Totusi daca inca nu ati gasit ceva care sa se potriveasca cu ideea pe care o aveti, va mai aratam cateva optiuni pe care le punem la dispozitie.

Sigur, fiecare din aceste autocolante au propriile caracteristici si nu toate se potrivesc pe un anume material textil. Insa de aceea suntem aici, ca sa ne puneti intrebari pe mail, la telefon sau in live chat.

         

ASPECT HOLOGRAFIC                                       ASPECT GONFLABIL

         

ASPECT REFLECTORIZANT

Ca sa va faceti o ideii despre cat costa personalizarea cu autocolant, mai jos am facut un tabel. ATENTIE! Aceste preturi din tabelul de jos, nu includ TVA si sunt valabile doar pentru inscriptionarea cu autocolant din poliuertan cu aspect cauciucat. Pentru celelalte tipuri de autocolante, va rugam sa ne contactati-ne prin orice metoda va e mai usor: e-mail la office@serigrafiebt.ro sau comenzi@serigrafiebt.ro , telefon 0231.562.276 sau 0749.978.659 ori pe livechat in dreapta jos, spunandu-ne exact ce anume doriti. Apoi, in cel mai scurt timp, va vom trimite o oferta.


cantitate/dimensiune0 - 150 cm2151 - 300 cm2301 - 600 cm2601 - 1.200 cm2 peste 1.200 cm2222222222


1 - 5 bucati6.75 lei12 lei21 lei36 lei
contactati-ne5 - 24 de bucati5,25 lei9 lei16 lei24 lei
contactati-ne25 - 50 de bucati4.5 lei7.5 lei12 lei16.8 lei
contactati-ne
Peste 50 de bucaticontactati-necontactati-necontactati-necontactati-ne
contactati-ne