Mai mult decat tricouri personalizate!

Practic nu exista articol textil care sa nu poata fi imprimat prin serigrafie, cu rezultate exceptionale. Putem personaliza/imprima prin serigrafie tricouri, tricouri polo, maiouri, bluze, hanorace, pantaloni, bandane, rochii, esarfe, sepci, perne, huse, sorturi, uniforme, haine de lucru, jachete, geci, rucsaci, genti, prosoape si multe-multe altele.

O parte o puteti gasi la noi pe site, in sectiune SHOP - din meniul de sus, insa, daca nu gasiti ce va intereseaza, contactati-ne si vom face tot posibilul sa aducem ce doriti.

Despre stilurile si cernelurile pe care le folosim

DISCHARGE

E un proces prin care este inlaturata culoarea originala a tricoului iar in urma ramane culoarea naturala a materialului ( de regula nuante de gri, insa difera in functie de brand si culoare ) - sub forma designului dorit. Rezultatul este un print cu aspect vintage ,vechi. Desi se poate face si pe alte materiale textile, procesul de discharge merge cel mai bine pe bumbac 100%.

De asemenea, este important de stiut ca materialul pe care ramane desingul in urma procesului isi recapata senzatia de moliciune, fara ca la atingere sa se mai simta ceva. La fel, nu functioneaza la fel pe orice fel de articol, de la orice brand sau avand orice culoare. De aceea, pentru a fi siguri, contactati-ne.

         

PE BAZA DE APA

Imprimarea serigrafica pe textile cu cerneluri pe baza de apa este similara procesului de "discharge". aici folosindu-se doar cerneala pe baza de apa. Aceasta se foloseste,in principal,pentru materialele textile deschise la culoare - alb,crem, bleu.etc. Cerneala pe baza de apa fuzioneaza cu materialul, de aceea, aplicata pe materiale inchise la culoare, cerneala pe baza de apa va avea un aspect sters,vintage. De exemplu,daca se aplica cerneala pe baza de apa alba pe un tricou negru ,printul va avea la final o nuanta de gri deoarece cerneala fuzionand cu tricoul nu reuseste sa acopere culoarea tricoului.

Avantajul acestui tip de cerneala este ca devine una cu materialul rezultatul fiind un print care: nu se simte la atingere, are culori vii si o durata de viata echivalenta cu cea a tricoului.

Pentru a fi sigur ca alegi articole textile si metoda de imprimare potrivita proiectului tau echipa noastra este aici sa te ajute.


         

DISCHARGE CU CERNEALA PE BAZA DE APA

Prin acest proces se pot imprima si textile de culoare inchisa, cu cerneluri pe baza de apa. Rezultatul este unul spectaculos, nefiind egalat de nicio alta metoda de imprimare. E un procedeu care foloseste cerneluri pe baza de apa in care se adauga aditivi. Acestia inlatura culoarea originala a tricoului pentru ca apoi cerneala sa se fixeze in material,rezultatul fiind unul spectaculos. Desi poate fi facut si pe alte materiale textile ,procesul de "discharge" merge cel mai bine pe bumbac 100%.

Pe materiale care au in componenta amestec de bumbac si poliester sau cele triblend, (amestec de 3 tipuri de material ) imprimeul va avea un aspect Vintage, deoarece procesul de "discharge" inlatura doar culoarea din bumbac nu si cea din poliester. Depinde insa de culoarea poliesterului din compozitia materialului,in general acesta poate fi gri sau alb.  Atunci cand poliesterul din compozitie este alb, imprimeul va avea culori naturale si vibrante iar atunci cand poliesterul din compozitie est de culoare gri, imprimeul va avea un aspect vintage.                                                              Totul depinde de cum vrei sa arate rezultatul final, de aceea comunicarea cu noi este foarte importanta.noi te vom indruma in alegerea materialului si a metodei de imprimare potrivite pentru proiectul tau.                  

Astfel se pot realiza imprimeuri in culori puternice care sa se simta la fel ca cele pe baza de apa pe materiale deschise - la atingere cerneala pare ca a devenit una cu materialul, fara a putea fi simtita la suprafata deloc .

Nu functioneaza la fel pe orice articol,de la orice brand sau pe orice culoare. De aceea contacteaza-ne  si echipa noastra te va consilia in alegerea potrivita proiectului tau.


PLASTISOL

Aceste cerneluri sunt mai groase, mai dure si mai opace. Spre deosebire de cele pe baza de apa, plastisolurile raman, in cea mai mare parte, la suprafata materialului. Se pot folosi pe materiale textile de orice culoare si orice consistenta ori combinatie de fibre, insa se folosesc cel mai des pe cele inchise la culoare. De asemenea, se folosesc in majoritatea cazurilor pe materialele duo-blend (50/50 - polyester/bumbac) sau tri-blend ori pe articolele de iimbracaminte mai complexe cum sunt gecile, etc.

Rezultatul final va avea intotdeauna un aspect aparte, moale-cauciucat , culori vibrante si luminoase cu o rezistenta mare in timp . Pentru mai multe informati despre cum trebuie intretinute articolele imprimate cu plastisol si multe altele, cititi urmatorul articol de pe blogul nostru.

         

ASTA NU E TOT ...

Cu aceste tipuri de cerneluri putem imprima / personaliza orice material textil  pana la 6 culori, prin diverse procedee.

Daca doriti sa imprimati designuri complexe, putem serigrafia  IN SISTEM CMYK  (policromie) - o tehnica prin care cele 4 culori de cerneala (Cyan, Magenta, Yellow si Black) se suprapun si rezulta in alte culori. Este foarte important de stiu insa ca o parte (mica) din detalii se vor pierde. NU TOATE DETALIILE PE CARE LE VEDETI PE MONITOR VOR EXISTA SI IN DESIGNUL IMPRIMAT. 

La fel se va intampla si in cazul in care doriti imprimeuri HALFTONE (o mica parte din detalii va disparea). Cand va veti uita indeaproape la design veti observa ca acesta este reazlizat din foarte -foarte multe puncte. HALFTONE-urile sunt aceste puncte ce variaza in dimensiune, din care se compune designul. Din nou, este recomandat in cazul fotografiilor si al designurilor complexe ce contin efecte complicate (umbre, watermarks, gradients,etc. ). 

De asemenea , pentru cei care tin la particularitatea si imaginea Brandului, putem imprima culori dupa COD PANTONE, acesta presupune amestecarea unor culori si cantitati exacte de cerneala calculate cu ajutorul Sistemului Pantone, astfel obtinandu-se exact nuanta de culoare / culori solicitate.

Varietatea fiecarora dintre acestea ne dau posibilitatea sa serigrafiem/imprimam si EFECTE SPECIALE, cu:

  • Sclipici sau glitter
  • Strat inaltat sau suprainaltat
  • Cerneala cu arome (ex.: aroma de ciocolata, etc)
  • Cerneala fluorescenta sau fosforescenta
  • Efect fotocromic ( culorile apar la lumina )
  • Efect termocromic ( culorile apar la caldura )

CAT COSTA? CARE SUNT PRETURILE?

Preturile variaza in functie de foarte multi factori. Dar, ca sa va faceti o idee, mai jos am facut un tabel cu preturi pentru serigrafie cu cerneala pe baza de apa si cu plastisol (cel mai des cerute de clientii nostri). Ambele au acelasi pret. e mai simplu asa. Si pentru noi si pentru dumneavoastra.    Citeste si Detalii importante in serigrafie.

Daca sunteti interesat de altceva, contactati-ne si va vom trimite o oferta pentru ceea ce doriti cat de repede putem.

CANTITATE/CULORI 1 CULOARE 2 CULORI 3 CULORI 4 CULORI
1 CULOARE
2 CULORI
3 CULORI
4 CULORI
DIMENSIUNE IMPRIMEU 10 X 10 CM 10 X 10 CM 10 X 10 CM 10 X 10 CM
A5 (15 X 21 CM) A5 (15 X 21 CM)
A5 (15 X 21 CM)
A5 (15 X 21 CM)
PANA IN 100 BUCATI 6,7 LEI 7,05 LEI 7,40 LEI 7,85 LEI
7,00 LEI 7,50 LEI 7,95 LEI 8,40 LEI
101 - 500 BUCATI 5,5 LEI 5,85 LEI 6,20 LEI 6,55 LEI
5,75 LEI 6,20 LEI 6,65 LEI 6,95 LEI
501 - 2.500 BUCATI 5,35 LEI 5,75 LEI 6,00 LEI 6,20 LEI
5,65 LEI 5,95 LEI 6,30 LEI 6,65 LEI
2.501 - 5.000 BUCATI 5,00 LEI 5,25 LEI 5,55 LEI 5,85 LEI
5,3 LEI 5,4 LEI 5,95 LEI 6,30 LEI

IMPORTANT: Preturile din tabele sunt fara TVA si reprezinta imprimarea pe materialul textil/articolul de imbracaminte de culori deschise. Pentru imprimare pe culori inschise preturile de mai sus se majoreaza cu 20%. De asemenea, pentru cantitati sub 100 de bucati, se adauga costul ecranului serigrafic - 80 lei + TVA/pentru fiecare culoare. 


CANTITATE/CULORI 1 CULOARE 2 CULORI 3 CULORI 4 CULORI
1 CULOARE 2 CULORI 3 CULORI 4 CULORI
DIMENSIUNE IMPRIMEU A4 (21 X 30 CM) A4 (21 X 30 CM)
A4 (21 X 30 CM)
A4 (21 X 30 CM)

A3 (30 X 42 CM) A3 (30 X 42 CM)
A3 (30 X 42 CM)
A3 (30 X 42 CM)
PANA IN 100 BUCATI 10,00 LEI 10,5 LEI 11,00 LEI 11,55 LEI
10,50 LEI 12,55 LEI 12,45 LEI 13,55 LEI
101 - 500 BUCATI 7,00 LEI 7,45 LEI 7,95 LEI 8,40 LEI
7,20 LEI 8,30 LEI 9,40 LEI 10,55 LEI
501 - 2.500 BUCATI 6,80 LEI 7,20 LEI 7,65 LEI 8,00 LEI
7,00 LEI 8,10 LEI 9,15 LEI 10,30 LEI
2.501 - 5.000 BUCATI 6,60 LEI 6,95 LEI 7,35 LEI 7,75 LEI
6,80 LEI 7,85 LEI 8,90 LEI 10,05 LEI

In marte parte, acestea sunt costurile de care trebuie sa tineti cont atunci cand va calculati bugetul. Alaturi de cele ale materialelor ce le doriti imprimate. Pentru designurile complexe (CMYK, CODURI PANTONE ori cu efecte speciale) se adauga cateva procente la ceea ce vedeti mai sus.

Ai parcurs pagina si inca ai nelamuriri sau vrei sa afli ceva ce nu am scris? Atunci contacteaza-ne pe e-mail sau direct in casuta de live chat. Suntem disonibili oricand pentru a va raspunde la intrebari!